Skab rum

Første halvdel af mit liv brugte jeg på at skabe fysiske rum til mennesker. Inspirerende og personlige rum, hvor de kunne gøre det, de var bedst til.

Siden flyttede jeg inden for, og har nu i mere end 10 år arbejdet med menneskers Indre rum. Rum, hvor de inderste drømme får liv at folde sig ud.

Vejen dertil er hverken let eller ligetil, det ved jeg – og den ender i princippet aldrig. Den starter inden i dig selv, men ofte kræver det hjælp fra en, der kan se det hele lidt udefra.

I princippet er det tre enkle skridt:

  1. Gensidig tillid  Først skal vi mødes og se om vi har tillid til hinanden. Du skal turde tage mig med ind i din verden – og jeg skal føle, at vi kan gøre det sammen.
  2. Dit potentiale  Dine inderste drømme lever måske fint indeni dig. Jeg hjælper dig med at udforske og genopdage dine uforløste drømme og uunyttede potentiale, ressourcer og egenskaber. Vores opgave sammen, er at skabe liv til dine drømme og lægge en plan for, hvordan du lever dem ud.
  3. Udfoldelse af dig De første skridt er altid de sværeste, men jeg hjælper dig med at opnå større ro, glæde og balance. Sammen skaber vi et fundament til at gøre det, du drømmer om.